ИТ АДМИНИСТРАТОР (1 извршител)

ГД Гранит АД Скопје има потреба од ИТ АДМИНИСТРАТОР (1 извршител)   Кандидатите потребно е да ги исполнуваат следните услови: …

SOFTWARE ИНЖЕНЕР (1 извршител)

ГД Гранит АД Скопје има потреба од SOFTWARE ИНЖЕНЕР (1 извршител)   Кандидатите потребно е да ги исполнуваат следните услови: …

Градежен инженер за нискоградба

[vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text] ГД Гранит АД Скопје има потреба од Градежен инженер за нискоградба – 5 извршители [/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text] Потребни квалификации: ВСС- Дипломиран…

Саем за вработување и пракса

ГД Гранит АД, Скопје учестуваше на Саемот за вработување и пракса кој се одржа на Факултетот за електротехника и информатички…