Висина: 46.40 m
Бетон: 10.567 m³
Основна површина: 18.980 m²
Зајакнување: 1.417,2 t
Времетраење на изведбата: 323 денови
Мак Аутостар Скопје
Повеќе информации
Height: 115.58 m
Concrete: 4.401,87 m³
Top surface: 26.39 m²
Base surface: 111.10 m²
Reinforcement: 766.000,00 kg
Telecommunication tower, Skopje - Vodno
Повеќе информации
ИЗВЕДБА НА ПАТИШТА, МОСТОВИ, АЕРОДРОМИ, ХИДРО И ИЗГРАДБА НА ОБЈЕКТИ!
ние ја градиме инфраструктурата која го движи светот
ГД ГРАНИТ
  • Welcome
  • Добредојдовте
  • Dobro doshli
  • Добро пожаловать
  • Bienvenue
  • Willkommen

Ние ги градиме патиштата по кои возите, мостовите низ кои поминувате, браните од кои зависите и пистите од кои вашите авиони полетуваат.
Ова се нашите проекти од целиот свет.
Сите наши проекти

НОВОСТИ ЗА АКЦИОНЕРИТЕ

ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ 2019

Собрание на акционери за 2019 година ќе се одржи на 19.06.2019 година во 12,00 часот, во Хотел Гранит во населба Козле, Скопје.Повеќе...

Годишен извештај

Тука може да го преземете
Годишниот извештај за 2018 год. Годишен извештај

Превземи

ЗА НАС

Повеќе од 60 години, Гранит овозможува иновативни решенија на комплексни инфраструктурни проекти низ целиот свет

Компанијата која започна со изградба на патишта за потребите на Социјалистичка Република Македонија во 1952 прерасна во најголемиот Македонски градежен изведувач.