ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ 2024

ГД Гранит АД Скопје, ги известува акционерите дека овогодишното Собрание на акционери ќе се одржи на 23.05.2024 година (четврток) во 11,00 часот, во…

ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ 2023

ГД Гранит АД Скопје, ги известува акционерите дека овогодишното Собрание на акционери ќе се одржи на 30.05.2023 година (вторник) во 12,00…