Изградба на Експресен пат А3 Штип – Кочани, делница Штип – Крупиште

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
Изградба на Експресен пат А3 Штип – Кочани, делница Штип - Крупиште Јавно Претпријатие за Државни Патишта 19.061.022,00 Евра 2019

Изградба на Експресен пат А3 Штип – Кочани, делница Штип – Крупиште

На 06.09.2017 година ГД Гранит АД Скопје и ДГ Бетон АД како членки  на конзорциум со заеднички настап потпишаа  договор со Јавното претпријатие за државни патишта за Изградба на Експресниот Пат А3 Штип – Кочани, каде Гранит ја изведува секцијата на потег од Штип до Крупиште и чија финализација се очекува кон крајот на 2019, што ќе овозможи брзо и современо поврзување помеѓу Штип и Кочани.

ДОГОВОР

Име на Договор:
Изградба на Експресен пат А3 Штип – Кочани, делница Штип – Крупиште

Договор на работодавач:
Јавно Претпријатие за Државни Патишта

Вредност на Договор:
19.061.022,00 Евра

Рок на изведба:
2019

Галерија

GD Granit owns the copyright of the published photos. The usage of the photos is prohibited without written permission from the Company.

ГД Гранит АД Скопје го има авторското право над објавените фотографии. Истите не е дозволено да преземаат без писмена дозвола од Друштвото.

Мапа

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ