ИЗГРАДБА НА ПАТ НОВАЦИ-БРОД-ГНЕОТИНО, БИТОЛА

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
АД "Електрани на Македонија"Скопје Даме Груев бр.14, Скопје 173,572,194,00 MKD Ноември 2013

ИЗГРАДБА НА ПАТ НОВАЦИ-БРОД-ГНЕОТИНО, БИТОЛА

 

Изградба на пат од с.Новаци до Ергела (изградба на горниот и долниот слој носии).

ДОГОВОР

Име на договор:
Изградба на пат Новаци-Брод-Гнеотино, Битола

Краток опис:
Изведба на патишта

Име на инвеститор:
АД “Електрани на Македонија” Скопје

Адреса:
Даме Груев бр.14, Скопје

Галерија

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ