state-archive-5

Изградба на административен објект на државни институции за Државен архив на Република Македонија, Уставен суд на Република Македонија и Археолошки музеј во Скопје

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
Изградба на административен објект на државни институции за Државен архив на Република Македонија, Уставен суд на Република Македонија и Археолошки музеј во Скопје Служба за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија 1.526.039.299,00 MKD 10.06.2015

Изградба на административен објект на државни институции за Државен архив на Република Македонија, Уставен суд на Република Македонија и Археолошки музеј во Скопје

 

Име на договор: Изградба на административен објект на државни институции за Државен архив на Република

Македонија, Уставен суд на Република Македонија и Археолошки музеј во Скопје

Договор на работодавач: Служба за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија

Вредност на договорот: 1.526.039.299,00 денари

ДОГОВОР

Име на договор:

Изградба на административен објект на државни институции за Државен архив на Република Македонија, Уставен суд на Република Македонија и Археолошки музеј во Скопје

Договор на работодавач:

Служба за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија

Вредност на договорот:

1.526.039.299,00 денари

Галерија

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ