kindergarten-9-1

Изградба на детска градинка Кочо Рацин

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
Изградба на детска градинка Кочо Рацин Општина Центар 95.027.336,00 денари

Изградба на детска градинка Кочо Рацин

 

Име на договор: Изградба на детска градинка Кочо Рацин

Договор на работодавач: Општина Центар

Вредност на договорот: 95.027.336,00  денари

ДОГОВОР

Име на договор:

Изградба на детска градинка Кочо Рацин

Договор на работодавач:

Општина Центар

Вредност на договорот:

95.027.336,00  денари

Галерија

GD Granit owns the copyright of the published photos. The usage of the photos is prohibited without written permission from the Company.

ГД Гранит АД Скопје го има авторското право над објавените фотографии. Истите не е дозволено да преземаат без писмена дозвола од Друштвото.

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ