ИЗВЕДБА НА ЕКСПРЕСЕН АВТОПАТ МИЛАДИНОВЦИ – ШТИП

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
ИЗВЕДБА НА ЕКСПРЕСЕН АВТОПАТ МИЛАДИНОВЦИ - ШТИП - СВЕТИ НИКОЛЕ Јавно претпријатие за Јавни Патишта на Република Македонија

ИЗВЕДБА НА ЕКСПРЕСЕН АВТОПАТ МИЛАДИНОВЦИ – ШТИП

 

Лансирањето на двата најголеми инфраструктурни проекти на територијата на Република Македонија во јануари, ја зголеми мобилноста за успешно извршување на проекти на Компанијата, со отварањето на два нови регионални ентитети кои специјализираат во перформансот на проекти и регионалниот автопат Кичево – Охрид како и автопатот Св. Николе – Штип.

Во почетокот на летото на 2014, со вклучувањето во работата за двата инфраструктурни проекти, Гранит навремено пристапи кон подготовки на земјиштето за конструкцијата на проекти како и креирањето на нови работни места.

Нова и модерна машинерија беше набавена како и соодветен тренинг на работниците и персоналот, со цел за целосно вклучување на капацитетите на компанијата.

ДОГОВОР

Име на договор:
Изведба на експресен автопат Миладиновци – Штип – Свети Николе

Краток опис:
Изведба на патишта

Име на инвеститор:
Јавно претпријатие за Јавни Патишта на Република Македонија

Име на главен изведувач:
Sinohydro Corporation Limited Beijing- канцеларија Скопје

Галерија

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ