Известување за акционерите на ГД Гранит АД за исплата на дивидендата за 2023 година

 

Ги известуваме акционерите на ГД Гранит АД заради навремено комплетирање на податоците за  исплата на дивидендата за 2023 година, потребно е да достават податоци од трансакциска сметка и лична карта со потпишана изјава. Изјавата може да ја превземете овде.

Акционерите кои добиле  дивиденда за претходните години,  доколку  податоците  им се важечки,  нема  потреба  истите  повторно  да  ги  доставуваат.

Податоците да се достават  на адреса :  ГД Гранит АД , ул Димитрие Чуповски бр 8 Скопје или на e-mail  violeta.petrusevska@granit.mk  со назнака за дивиденда 2023 година

Сите потребни информации можат да се добијат на тел 3 218 713

 

Скопје,  12.06.2024  год                                                                                                               

 

 

 

Галерија