ИЗВЕДБА НА ПАТИШТА, МОСТОВИ, АЕРОДРОМИ, ХИДРО И ИЗГРАДБА НА ОБЈЕКТИ!
ние ја градиме инфраструктурата која го движи светот
ГД ГРАНИТ
  • Welcome
  • Добредојдовте
  • Dobro doshli
  • Добро пожаловать
  • Bienvenue
  • Willkommen

НОВОСТИ ЗА АКЦИОНЕРИТЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА АКЦИОНЕРИ: ИСПЛАТА НА ДИВИДЕНДА

Се известуваат акционерите, дека Друштвото ќе започне со исплата на дивиденда пред датумот, 15.09.2016 годинаПовеќе...

ОДЛУКИ ОД СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ 2016

ГД Гранит АД Скопје, на овогодишното Собрание на акционери за 2016 година ги донесе следните одлукиПовеќе...

ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ 2016

Собрание на акционери за 2016 година ќе се одржи на 14.06.2016 година во 12,00 часот, во Хотел Гранит во населба Козле..Повеќе...

Годишен извештај

Тука може да го преземете
Годишниот извештај за 2015год. Annual Report

Преземи

ЗА НАС

Повеќе од 60 години, Гранит овозможува иновативни решенија на комплексни инфраструктурни проекти низ целиот свет

Компанијата која започна со изградба на патишта за потребите на Социјалистичка Република Македонија во 1952 прерасна во најголемиот Македонски градежен изведувач.