Донација на лаптопи и принтери во ОУРЦ „Д-р Златан Сремец“

ГД Гранит АД Скопје во насока на градење на успешна соработка со ОУРЦ „Д-р Златан Сремец“, продолжува да биде сигурен подржувач на мисијата на ова училиште.

За таа цел Друштвото донираше лаптопи и принтери кои ќе помогнат во поуспешна реализација на наставата на учениците, кои остануваат наш приоритет.

Галерија