СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО РЕСЕН

  ГД Гранит АД Скопје продава деловен простор во Ресен, на ул. Ленинова, на влез од градот. Деловниот простор е со површина од 89 м2. Цена: по…

Продажба на објекти Јуни 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Огласи за продажба на имот на ГД Гранит АД, Скопје 1.Оглас за продажба на Блокара Куманово 1. ГД Гранит АД’’…