Изградба на Експресен пат, ЛОТ 2:Изградба на делница Крива Паланка-Длабочица

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
Изградба на Експресен пат, ЛОТ 2:Изградба на делница Крива Паланка-Длабочица Јавно Претпријатие за Државни Патишта 30.421.139,93 Евра 2021 година

Изградба на Експресен пат, ЛОТ 2:Изградба на делница Крива Паланка-Длабочица

На 22.05.2018 година ГД Гранит АД Скопје и ДГ Бетон АД како членки  на конзорциум со заеднички настап потпишаа  договор со Јавното претпријатие за државни патишта за Изградба на делница Крива Паланка-Длабочица. Изградбата на првата делница  од Крива Паланка до Длабочица е еден од важните инфраструктурни проекти кои ќе овозможат модерно и современо инфраструктурно поврзување на Р. Македонија со Р. Бугарија.

ДОГОВОР

Име на договор:
Изградба на Експресен пат, ЛОТ 2:Изградба на делница Крива Паланка-Длабочица

Договор на работодавач:
Јавно Претпријатие за Државни Патишта

Вредност на Договор:
30.421.139,93 Евра

Адреса:Рок на изведба:
2021 година

Галерија

GD Granit owns the copyright of the published photos. The usage of the photos is prohibited without written permission from the Company.

ГД Гранит АД Скопје го има авторското право над објавените фотографии. Истите не е дозволено да преземаат без писмена дозвола од Друштвото.

Мапа

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ