РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА АВТОПАТ ВЕЛЕС – КАТЛАНОВО

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
СТРАБАГ АГ Подружница СТРАБАГ Скопје Скопје, Македонија

РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА АВТОПАТ ВЕЛЕС – КАТЛАНОВО

При извшување на работата за рехабилитација на државниот автопат Велес – Катланово беа извршени следните работи:

 • Стружење на 5цм на постојните ленти
 • Потполнување на дупките
 • Вградување бетонски рабови 18/24 како и планови за израмнување
 • Вградување асфалт на левата (брза) лента

ДОГОВОР

Име на договор:
Рехабилитација на државен пат-автопат А1/Е-75, секција Велес-Катланово

Краток опис:
Рехабилитација на патишта

Име на инвеститор:
СТРАБАГ АГ Подружница СТРАБАГ Скопје

Адреса:
Скопје, Македонија

Галерија

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ