state_road_lozovo_kadrifakovo

РЕКОНСТРУКЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ПАТЕН ПРАВЕЦ ВЕЛЕС – КАДРИФАКОВО ФАЗА 3: ЛОЗОВО – САРАМЗАЛИНО – КАДРИФАКОВО

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
Реконструкција и рехабилитација на патен правец Велес Кадрифаково фаза 3 : Лозово - Сарамзалино - Кадрифаково. Јавното претпријатие за државни патишта. 391.676.123 ден.

РЕКОНСТРУКЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ПАТЕН ПРАВЕЦ ВЕЛЕС – КАДРИФАКОВО ФАЗА 3: ЛОЗОВО – САРАМЗАЛИНО – КАДРИФАКОВО

 

Предмет на договорот: Реконструкција и рехабилитација на патен правец Велес Кадрифаково фаза 3 : Лозово – Сарамзалино – Кадрифаково.

Инвеститор: Јавното претпријатие за државни патишта..

Вредност на договорот: 391.676.123 ден.

ДОГОВОР

Предмет на договорот:

Реконструкција и рехабилитација на патен правец Велес Кадрифаково фаза 3 : Лозово – Сарамзалино – Кадрифаково.

Инвеститор:

Јавното претпријатие за државни патишта.

Вредност на договорот:

391.676.123 ден.

Галерија

GD Granit owns the copyright of the published photos. The usage of the photos is prohibited without written permission from the Company.

ГД Гранит АД Скопје го има авторското право над објавените фотографии. Истите не е дозволено да преземаат без писмена дозвола од Друштвото.

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ