filharmonija-6

Изведување на преостанати градежни работи и градежно занатски работи на објект Македонска филхармонија

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
Изведување на преостанати градежни работи и градежно занатски работи на објект Македонска филхармонија Министерство за култура на РМ 294.890.549 денари

Изведување на преостанати градежни работи и градежно занатски работи на објект Македонска филхармонија

 

Име на договор: Изведување на  преостанати  градежни работи и градежно занатски работи  на објект Македонска  филхармонија

Договор на работодавач: Министерство за култура на РМ

Вредност на договорот: 294.890.549 денари

ДОГОВОР

Име на договор:

Изведување на  преостанати  градежни работи и градежно занатски работи  на објект Македонска  филхармонија

Договор на работодавач:

Министерство за култура на РМ

Вредност на договорот:

294.890.549 денари

Галерија

GD Granit owns the copyright of the published photos. The usage of the photos is prohibited without written permission from the Company.

ГД Гранит АД Скопје го има авторското право над објавените фотографии. Истите не е дозволено да преземаат без писмена дозвола од Друштвото.

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ