vodno-tower

ИЗВЕДБА НА ГРАДЕЖНИ И ГРАДЕЖНО – ЗАНАЕТЧИСКИ РАБОТИ ЗА ИЗГРАДБА НА АНТЕНСКИ СИСТЕМ ЗА КОНТРОЛА И МОНИТОРИНГ НА РАДИОФРЕКВЕНЦИИ НА ТЕРИТОРИЈА НА РМ

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
Craft works for construction of the antenna system for controlling and monitoring of radio frequencies on the territory of Macedonia The Agency for Electronic Communications 1.084.706.000 MKD

ИЗВЕДБА НА ГРАДЕЖНИ И ГРАДЕЖНО – ЗАНАЕТЧИСКИ РАБОТИ ЗА ИЗГРАДБА НА АНТЕНСКИ СИСТЕМ ЗА КОНТРОЛА И МОНИТОРИНГ НА РАДИОФРЕКВЕНЦИИ НА ТЕРИТОРИЈА НА РМ

 

Performance of building and construction – craft works for construction of the antenna system for controlling and monitoring of radio frequencies on the territory of Macedonia.

Value of Contract: 1.084.706.000  MKD

CONTRACT

Contract name:

Performance of building and construction – craft works for construction of the antenna system for controlling and monitoring of radio frequencies on the territory of Macedonia.

Short description:

Construction works

Investor:
The Agency for Electronic Communications

Галерија

Видео

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ