gyms-4

Изградба и опремување на 145 училишни спортски сали во Република Македонија

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
Изградба и опремување на 145 училишни спортски сали во Република Македонија Министерството за образование и наука на Република Македонија 4.229.386.481,00 денари

Изградба и опремување на 145 училишни спортски сали во Република Македонија

 

Име на договор: Изградба и опремување на 145 училишни спортски сали во Република Македонија

Договор на работодавач: Министерството за образование и наука на Република Македонија

Вредност на договорот: 4.229.386.481,00 денари

ДОГОВОР

Име на договор:

Изградба и опремување на 145 училишни спортски сали во Република Македонија

Договор на работодавач:

Министерството за образование и наука на Република Македонија

Вредност на договорот:

4.229.386.481,00 денари

Галерија

GD Granit owns the copyright of the published photos. The usage of the photos is prohibited without written permission from the Company.

ГД Гранит АД Скопје го има авторското право над објавените фотографии. Истите не е дозволено да преземаат без писмена дозвола од Друштвото.

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ