Bitola-Makazi-00

РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА НАЦИОНАЛЕН ПАТ А3, СЕКЦИЈА БИТОЛА – МАКАЗИ

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
Рехабилитација на Национален пат А3, секција Битола - Макази Јавно Претпријатие за Државни Патишта 189.929.932 денари

РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА НАЦИОНАЛЕН ПАТ А3, СЕКЦИЈА БИТОЛА – МАКАЗИ

 

Предмет на договорот: Рехабилитација на Национален пат А3, секција Битола – Макази

Инвеститор: Јавно Претпријатие за Државни Патишта

Вредност на договорот: 189.929.932 денари

ДОГОВОР

Предмет на договор:

Рехабилитација на Национален пат А3, секција Битола – Макази

Име на инвеститор:

Јавно Претпријатие за Државни Патишта

Вредност на договорот:

189.929.932 денари

Галерија

GD Granit owns the copyright of the published photos. The usage of the photos is prohibited without written permission from the Company.

ГД Гранит АД Скопје го има авторското право над објавените фотографии. Истите не е дозволено да преземаат без писмена дозвола од Друштвото.

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ