handshake

Потпишан нов договор

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување

Потпишан нов договор

 

ГД Гранит АД Скопје потпиша договор со Јавното претпријатие за државни патишта. Предмет на договорот е Санација и рехабилитација на државен пат А1, делница Неготино – Демир Капија.

Вредноста на договорот со пресметан ДДВ изнесува 305.620.000 денари, со рок на изведување 42 месеци.

Галерија

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ