delcevo

Оглас за продажба на три локали во Делчево

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување

Оглас за продажба на три локали во Делчево

 

ГД Гранит АД Скопје продава три локали со вкупна површина од 188м2 од кои 2 локали по 68 м2 и еден со 52 м2, спрат-сутерен, запишани во имотен лист 1120 КО Делчево, на КП 6651 со адреса Булевар Македонија-Делчево.

Заинтересираните своите понуди да ги достават по пошта до ГД Гранит АД Скопје, на ул.Димитре Чуповски бр.8, 1000 Скопје или на  следната е-пошта: kabinet@granit.mk

Огласот трае 7 дена.

За дополнителни информации може да се обратите на 02 3218-708.

Галерија

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ