MakAutoStar

Деловен центар Мак Аутостар Скопје

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
Деловен центар Мак Аутостар Скопје Мак Аутостар Скопје 134.683.725,00

Деловен центар Мак Аутостар Скопје

CONTRACT ID

Име на договор:
Деловен центар Мак Аутостар Скопје

Име на инвеститор:
Мак Аутостар Скопје

Галерија

Видео

video_granit_one

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ