cntrct-1

Договор за изработка на проект за санација, ревизија и изведба на санација со АД-Елем, РЕК Битола

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување

Договор за изработка на проект за санација, ревизија и изведба на санација со АД-Елем, РЕК Битола

 

Известуваме дека ГД Гранит АД потпиша договор со АД Елем – подружница РЕК Битола и ЈП
Стрежево, за Изработка на проект за санација, ревизија и изведба на санацијата за Сектор за инвестиции, развој и проектирање РЕК Битола.

Вредноста на договорот со пресметан ДДВ изнесува 43.572.680 денари, со рок на изведување 1 месец.

Галерија

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ