ИЗВЕДБА НА РЕГИОНАЛЕН ПАТ ДО НАСЕЛБА СОНЧЕВ ГРАД

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
Изведба на регионален пат до населба Сончев Град Јавно Претпријатие за Државни Патишта

ИЗВЕДБА НА РЕГИОНАЛЕН ПАТ ДО НАСЕЛБА СОНЧЕВ ГРАД

 

Изградба на регионален пат Р2138, врска со регионален пат Р2134, со населба Сончев Град

Договор бр.: 07-861/13 од 14.03.2013год.

Инвеститор: Јавно Претпријатие за Државни Патишта

Почеток на работите: јули 2013год.

Времето на завршување на објектот ќе се утврди по потпишувањето на Анекс Договор кон Основниот Договор, кој е неопходен за завршување на работите кои не се предвидени во Основниот Договор, а се од голема важност за да објектот се пушти во употреба.

ДОГОВОР

Име на договор:
Изведба на регионален пат до населба Сончев Град

Краток опис:
Изградба на регионален пат Р2138, врска со регионален пат Р2134, со населба Сончев Град

Име на инвеститор:
Јавно Претпријатие за Државни Патишта

Адреса:
Скопје, Македонија

Галерија

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ