krivicen-sud-5

Изградба на нова судска зграда – Кривичен Суд во Скопје

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
Изградба на нова судска зграда - Кривичен Суд во Скопје Министерство за Правда на РМ 465.190.282,00 денари

Изградба на нова судска зграда – Кривичен Суд во Скопје

 

Име на договор: Изградба на нова судска зграда – Кривичен Суд во Скопје

Договор на работодавач: Министерство за Правда на РМ

Вредност на договорот: 465.190.282,00 денари

CONTRACT ID

Име на договор:

Изградба на нова судска зграда – Кривичен Суд во Скопје

Договор на работодавач:

Министерство за Правда на РМ

Вредност на договорот:

465.190.282,00 денари

Галерија

GD Granit owns the copyright of the published photos. The usage of the photos is prohibited without written permission from the Company.

ГД Гранит АД Скопје го има авторското право над објавените фотографии. Истите не е дозволено да преземаат без писмена дозвола од Друштвото.

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ