Станови од 60 до 90 м2 по цена од 900 евра/м2 во населба Маџари.

Поволни станбени кредити со повластени каматни стапки во соработка со НЛБ Тутунска Банка АД Скопје и Халк Банка АД Скопје.

Повеќе информации на: +389 2 3218 700

Галерија