smokvica-gevgelija

РЕКОНСТРУКЦИЈА И НАДГРАДБА НА ДЕЛНИЦА НА АВТОПАТ СМОКВИЦА – ГЕВГЕЛИЈА КАКО ДЕЛ ОД КОРИДОР 10

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
Reconstruction and upgrading of the section of the highway Smokvica – Gevgelija as part of the corridor 10 Ministry of Finance 255.464.850 MKD

РЕКОНСТРУКЦИЈА И НАДГРАДБА НА ДЕЛНИЦА НА АВТОПАТ СМОКВИЦА – ГЕВГЕЛИЈА КАКО ДЕЛ ОД КОРИДОР 10

Реконструкција и надградба на делница на автопат Смоквица – Гевгелија како дел од Коридор 10 по тендер добиен од Министерство за Финансии.

Вредност на договорот: 255.464.850 ден.

Contract

Contract name:
Reconstruction and upgrading of the section of the highway Smokvica – Gevgelija as part of the corridor 10

Brief description:
Road construction

Investor:
Ministry of Finance

 

Галерија

Мапа

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ