ИЗГРАДБА НА БУЛ. АСНОМ

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
Изградба на бул. АСНОМ – Втора фаза: од ул. „Васко Карангелевски“ до ул. „Индустриска 1“ од km 0+834,69 до km 1+233,94 Град Скопје 5.945.212 Евра 10.09.2021 година

ИЗГРАДБА НА БУЛ. АСНОМ

На 26.02.2020 година ГД Гранит АД Скопје потпиша договор со Град Скопје за Изградба на бул. АСНОМ – Втора фаза: од ул. „Васко Карангелевски“ до ул. „Индустриска 1“ од km 0+834,69 до km 1+233,94.

ДОГОВОР

Име на Договор:
Изградба на бул. АСНОМ – Втора фаза: од ул. „Васко Карангелевски“ до ул. „Индустриска 1“ од km 0+834,69 до km 1+233,94

Договор на работодавач:
Град Скопје

Вредност на Договор:
5.945.212 Евра

Рок на изведба:
10.09.2021 година

Галерија

Мапа

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ