Донација за учениците од ОУРЦ „Д-р Златан Сремец“

ГД Гранит АД Скопје продолжува да ги подржува оние на кои тоа им е потребно.

За таа цел Друштвото донираше 20 lazy bags на учениците од ОУРЦ „Д-р Златан Сремец“ од Скопје, како би им се подобрил квалитетот на условите за работа, но и децата да можат да се релаксираат и да се чувствуваат пријатно во слободното време.

Галерија