ГД Гранит АД Скопје продава користени возила

  • MAZDA CX5 (инв.бр. 15637) – 2.2 Disel 110 kw 2015 Година со поминати 450 000 km оштетување на предница, дел од мотор и шалтабла со воздушни јастучиња и појаси.
  • Mitsubishi L200 (инв.бр. 15009) – 2013 Година 2.5 Disel 131 Kw Оштетен мотор – , изваден комплет кардан, нема функционални дизни за гориво.

Подетални информации за истите можете да побарате на e-mail: mehanizacija@granit.mk, а вашите понуди можете да ги доставите на e-mail: granit@granit.com.mk.

Галерија