Construction of road towards settlement Sunny City

Мак Аутостар Скопје

Име на договор Договор на работодавач Вредност на договор Датум на завршување
Мак Аутостар Скопје 134.683.725,00

Мак Аутостар Скопје

CONTRACT ID

Contract name:

Brief Description of the Works performed:

Name of Employer:
Мак Аутостар Скопје

Address:
Скопје, Р. Македонија

Галерија

Видео

ГРАНИТ ПРОИЗВОДСТВО

НАШАТА СТРАТЕГИЈА Е ДА СЕ БИДЕ ЕКОНОМСКИ НЕЗАВИСЕН И САМОДОВОЛЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ РЕСУРСИ. ОТТУКА, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА РЕСУРСИ, КАКО КАМЕН, БЕТОН И АСФАЛТ Е ОД ИСКЛУЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

 • 9
  БЕТОНСКИ БАЗИ
 • 7
  АСФАЛТНИ БАЗИ
 • 7
  КАМЕНОЛОМИ
 • 11
  ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ